BIBA IMPEX

MIRESEVINI NE BIBA IMPEX

BIBA IMPEX

MIRESEVINI NE BIBA IMPEX

PREJ VITIT 1998

NE TREGTIMIN E PLLAKAVE DHE HIDROSANITAREVE

BIBA IMPEX ushtron aktivitetin tregtar qe ne vitin 1998 kryesisht ne fushen e pllakave dhe hidrosanitareve, aktivitet qe mbulohet me materiale importi te markave me te mira. Veprimtaria jone nisi fillimisht ne qytetin e Lacit me nje dyqan te vogel dhe u zgjerua me pas me nje ekspozite dy mije e peseqind m2 dhe nje distributor te madh ne autostraden Tirane – Lezhe ne fushe Milot, ose sic njihet ndryshe kryqezimi i Kosoves, si nje nga pikat me te rendesishme jo vetem ne Shqiperi por pothuajse ne te gjithe rajonin.

Aktiviteti jone zhvillohet kryesisht me pllaka, hidrosanitare, mobilje per tualete si dhe ngjites e hidroizolues te ndryshem. Pllakat spanjolle dhe italiane jane te formave dhe permasave te ndryshme te firmave me te njohura, hidrosanitare kryesisht italiane. Ngjitesit dhe hidroizoluesit jane te markes Mapei.

PERHERE PRANE JUSH

BESUESHMERI, CILESI DHE CMIME KONKURUESE

Klientela jone shtrihet kryesisht ne te gjithe veriun e Shqiperise si dhe ne Tirane per shkak te besueshmerise, cilesise se sherbimit si dhe cmimeve konkuruese qe ne ofrojme ne treg.

Perspektiva jone  ne te ardhmen  eshte te hapim nje pike ne aksin Tirane-Vore per te qene sa me prane jush, te rrisim numrin e artikujve, t’i sherbejme klientiti ne nje menyre sa me te denje per t’i garantuar besueshmeri ne produktet qe ne ofrojme, cilesi dhe cmime te arsyeshme. Ju premtojme se do te jemi te gatshem t’ju sherbejme me materiale ,cilesi, cmim , transport falas  si dhe me pergjegjesi te plote per gjithcka. Ju mirepresim…

Merrni nje sherbim profesional per arredimin e ambjenteve tuaja

Merrni nje sherbim profesional per arredimin e ambjenteve tuaja